Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εντυπωσιακό το νέο trailer του Ashes of Creation

Το πρόσφατο trailer η developer Intrepid Studios για το Ashes of Creation, παρουσιάζει έναν χειμωνιάτικο βιότοπο – παρόμοιο με αυτόν που είχε αποκαλυφθεί λίγες μέρες πριν, αλλά με έναν πιο γραφικό και λεπτομερές τρόπο. Στο υπέροχο αυτό τοπίο έχει προστεθεί και μία επική μουσική σύνθεση απογειώνοντάς το παιχνίδι.

Το Ashes of Creation είναι ένα ΜΜΟRPG το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC. Κάθε πράξη του παίκτη θα έχει άμεση συνέπεια στον κόσμο. Ο παίκτης θα βιώσει επικές μάχες, θα συναντήσει τέρατα και ακόμα και το ίδιο το περιβάλλον θα αποτελεί μία πρόκληση. Ο κόσμος είναι δυναμικός ενώ τα μυστικά και τα quests ξεδιπλώνονται ανάλογα με τον πληθυσμό και τις ανάγκες που προκύπτουν. Οι πολιτικές διαμάχες και οι ίντριγκες θα παίξουν ρόλο ζωτικής σημασίας στην εμπειρία των παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*